نیلینگ CAN BE FUN FOR ANYONE

نیلینگ Can Be Fun For Anyone

نیلینگ Can Be Fun For Anyone

Blog Article

 در این روش میخ‌ها در فاصله‌های نزدیک به هم درون گمانه‌ها قرار گرفته و در نهایت با استفاده از دوغاب سیمان، داخل آن‌ها پر خواهد شد تا هم مانع خوردگی میلگرد شده و هم انتقال نیرو بین خاک و میلگرد بهتر انجام شود.

خاک معمولا مقاومت فشاري نسبتا بالا و مقاومت کششي و برشي پاييني دارد، ميخکوبي خاک را تسلیح نموده و مقاومت کششي و برشي آن را افزايش مي دهد. مجموعه حاصل از اين روش همانند يک ديوار حائل وزني عمل می کند و مي تواند به عنوان يک سازه باربر عمل نمايد.

در این مقاله، به بررسی جامع نیلینگ، ازجمله معرفی این روش، مراحل اجرای آن و همچنین بررسی مزایا و معایب این سازه نگهبان می‌پردازیم.

کاربرد گسترده این تکنیک در زمینه‌های متنوع، نشانگر اهمیت و تأثیربخشی آن در حفظ پایداری و امنیت سازه‌ها در شرایط مختلف عملیاتی است.

بنابراین مقدار مجاز جابجایی سازه‌های مجاور باید در انتخاب نوع سیستم نگهدارنده مدنظر قرار داده شود.

علاوه بر بحث فنی – اجرایی، در ‏شکل زیر مقایسه نسبی از هزینه اجرای دیوار حائل به روش ­های مختلف بر حسب عمق گودبرداری ارائه شده است.

مفاهیم اساسی در مورد مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ شامل موارد زیر است که در ادامه هر مورد را بررسی می‌کنیم:

تاثیر خاکبرداری مرحله به مرحله بر روی مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ 

گاهی در چند متر ابتدایی خاکبرداری به دلیل نزدیکی گود به خیابان و احتمال آسیب زدن به تاسیسات شهری یا احتمال ورود میخ‌ها به زیرزمین ساختمان‌های مجاور، اجرای عملیات نیلینگ (میخ کوبی) امکان پذیر نیست.

در مرحله پایانی، بتن به روش پاششی یا شاتکریت بر روی دیواره خاک اجرا می‌شود. دیوار ایجاد شده، به‌عنوان یک پوشش موقت عمل کرده و در صورت نیاز به نگهداری درازمدت از دیواره گود، باید یک دیوار حائل به‌عنوان سازه‌ای مقاوم، اجرا گردد.

خاک‌های ریزدانه یا چسبنده ممکن است شامل رس‌‌های سفت تا سخت، لای‌های رسی، رس‌های لایدار، رس‌های ماسه‌ای، لای‌های ماسه‌دار و ترکیبی از آن‌ها باشد.

بنابراین، روش میخکوبی، نه‌تنها از نظر فنی بلکه از جهت اجتناب از مشکلات قانونی نیز باید با دقت بالا اجرا شود. این فرایند نیازمند در نظر گرفتن عواملی مانند قدمت سازه، نیلینگ نوع بارگذاری ساختمان موردبررسی و اهمیت مشارکت مالکان و یا مالک بهره‌برداری از ساختمان‌های مجاور است.

فرایند حفاری در روش میخکوبی مراحل مختلفی دارد که در ادامه به توضیح مختصری در مورد آن خواهیم پرداخت.

سطح ایستایی آب یکی از پارامترهای مهندسی است که بر سیستم‌های مهاربندی و میخ گذاری شده تاثیر قابل توجهی می‌گذارد.

Report this page